top of page
  • ЈКП „Расина” Брус

Будиловина, Милентија, Рибари и део Жиљака без воде до 14 часова

Због радова на водоводној мрежи воду до 14 часова неће имати насељена места Будиловина, Милентија, Рибари и део Жиљака.

Kommentare


bottom of page