top of page
  • ЈКП „Расина” Брус

Будиловина, Милентија, Рибари и део Жиљака без воде до 15 часова

Због радова на водоводној мрежи, Будиловина, Милентија, Рибари и део Жиљака неће имати воду до 15 часова.

ความคิดเห็น


bottom of page