top of page
  • ЈКП „Расина” Брус

Насеље Дртевци и део Жиљака без воде до 12 часова

Насеље Дртевци и део Жиљака ће до 12 часова бити без воде услед квара на водоводној мрежи.

Comentarios


bottom of page