top of page
  • ЈКП „Расина” Брус

Милентија, Будиловина и део Рибара до 13 часова без воде

Услед квара на водоводној мрежи, до 13 часова ће без воде бити Милентија, Будиловина и део Рибара.

Comments


bottom of page